Vardagsbetraktelser

Mera planering

Det här avtalsarbetet tog lite längre tid än jag hade räknat med, phu.. Men nu är det klart och jag hoppas att vi inom kort kan skriva på.

Nu ska jag äta lunch och titta igenom programmet för Chicago. Nästa lördag åker jag till en stor konfereras i Chicago, vi är 55 personer som åker från Sverige och jag känner inte någon. Att inte känna någon kan jag tycka är lite av en fördel i såna sammanhang, för då blir man verkligen utåtriktad och fokuserar på att lära känna nya människor och få nya kontakter. Nu undrar ni givetvis vad det är för konferens och det IEG´s Annual Sponsorship Conference. Sponsring är så fascinerande och det utvecklas enormt mycket som en marknadsform. I Chicago ska konferensen fokusera på sponsringens värde för verksamheten och affärerna.

Det händer så oerhört mycket på en sådan konferens och det gäller att man verkligen har gått igenom programmet och funderat på vad man ska ta del av, annars finns det risk för att man känner sig lite förvirrad när man är på plats, för att alla springer åt olika håll. Så med lite förberedelse och planering kan man komma hem med tonvis med inspiration från en sån här konferens, och det är precis vad jag tänker göra.

DSC_36632