Vardagsbetraktelser

Hårfärg

IMG_0172 

En annan saka som har hållit mig sysselsatt, den senaste tiden, är mitt hår. Jag roade mig förra veckan med ett besök hos frisören, och nu vet jag inte vad som är värst att besöka tandläkaren eller frisören. Efter ett besök hos tandläkaren har man fysiskt ont men efter ett besök hos frisören får man ont i hjärtat och resultatet kan ha en dramatisk effekt på självkänslan, vilket är lite svårare att bearbeta för det finns inga smärtstillande mot en sviktande självkänsla.

Varför blir det då aldrig som man har tänkt sig? För min del ville jag ha en hel färg i håret utan slingor och jag var väldigt noggrann med att jag inte ville har någon rödaktig ton i håret.  Jag var till och med så specifik att jag relaterade till en tidigare händelse där frisören hade lyckats åstadkomma en motsliknande färg i håret. Den här gången gick det lite bättre men jag är fortfarande mer rödhårig än blond. Nu har jag inget emot andra rödhåriga personer men min hudton är inte lämpat för rödaktiga toner i håret. Jag vill ha askblont färg i håret, hur svårt kan det vara.

I kväll ska jag iväg på en Gala på Globen, Gyllen Hjulet som är en gala för eventbranchen och där man kommer att dela ut pris till olika eventbyråer och företag som tävlar med genomförda event. Det ska bli jätteroligt, men jag känner mig inte speciellt vacker.