Vardagsbetraktelser

En stund för sig själv

Att få en P-bot på 900:- är sjukt irriterande, men jag kan inte skylla på någon än mig själv. Jag var dum nog att ställa mig på ett ställe där man inte får stå. Men vad skulle jag göra, det fanns inga andra P-platser. Åhhhhh det är sjukt irriterande och där försvann 900:- från min nya dator.
Som tur har jag den där så jag kan blogga ändå.

Jag har upptäckt att det här med bloggande ger ju mig något att göra när jag behöver ta en paus och lugna ner mig lite. Dels får jag göra något annat än att bara tänka på jobbet dels får jag ju ner mina tankar och funderingar vilket gör att kan fokusera på livet utanför jobbet, och där med kanske ökar chansen att jag faktiskt kommer att förverkliga mina drömmar.

I dag var jag på stresskurs. Det är super att lära sig mer om stress, jag ska försöka göra lite korta sammanfattningar i bloggen om det jag lär mig på stresskursen så att jag kan ta mig tid att jobba lite med det jag lära mig. Ytterligare en bra anledning att blogga. Jappp jag tror att jag har övertygat mig själv om att det här med bloggen är väldigt trevligt.

Efter stresskursen åkte jag till Sickla och åt lunch på Garden, det är så underbart ställe, speciellt om man tycker om trädgård och blommor.