Vardagsbetraktelser

Effektivitet med sovmorgon

Så  var det måndag och början på en ny vecka. Kl är 09.25 och två mötet är avklarade.

Det är inte helt enkelt och börja måndagen med ett telefonmöte där man är skall gå igenom finansiella affärsupplägg och rutiner för elektronisk fakturering. Men nu när man är igång så känns det som att det kan bli en ganska effektiv dag idag.  🙂

Eftersom jag skall jobba hemifrån idag tog jag en riktig skön sovmorgon. Att kunna ligga och dra sig i sägnen på morgonen är något som verkligen hjälper mig att inte stressa. Det fina med att jobba hemifrån är att jag kan sova ut, behöver inte stressa på morgonen och hinner med att vara effektiv på jobbet. Sen skulle jag nog bli galen om jag alltid skulle jobba hemifrån varje dag för att jag behöver verkligen den social kontakten med mina kollegor men ibland är det bara skönt att inte stressa till jobbet och i lugn och ro får saker gjorda.

Nu ska jag göra en soyalatte och sen ska jag förbereda min presentation till kundmötet i Trollhättan imorgon.