Vardagsbetraktelser

Den stora dagen

Igår fyllde Peter år, och i vanlig ordning var han ledig från jobbet på sin stora dag. Det här är ingen regel i våra familj men när det gäller Peter det har blivit lite av en tradition, men fyller man år den 2 Jan så är det iof inte så konstigt om man väljer att vara ledig.

Vi hade en väldigt trevlig dag, vi började med att besöka Monet utställningen på Moderna Museet och tog en härlig lunch på Lydmar. På kvällen kom mina föräldrar på en liten drink och med fina presenter till Peter som sällan tackar nej till drinktillfällen.

Och trots att jag har varit ledig och hade världens trevligaste dag igår så var jag sjukt trött på jobbet idag, det tar på krafterna att komma in det höga tempo som man har jobbet. Jag har inte avgett några hårda nyårslöften i år men jag har en förhoppning om att jag ska bli bättre på tre saker.

  1. Distansera mig själv från jobbet och inte vara slav under min kalender. Ja ni vet när man rusar från möte till möte utan att man egentligen hinner att ta in det man har avhandlat på mötet. För många möten blir det.
  2. Bli bättre på hinna umgås med mina vänner, tycker det har varit alldeles för lite av den varan under 2011.
  3. Slutligen ska jag bli bättre på att ta hand om den här bloggen lite mer.

DSC_0345

DSC_0381-4