Vardagsbetraktelser

Bra eller dåligt med möten?

Jag önskar att jag kunde ha en vecka utan möten, en mötesfri vecka.  Det har gått så långt att jag även kör möten på lunchen fast jag vill ta en lunch utan att diskutera jobb. Problemet med möten är att man inte får någonting gjort utan man skapar och bestämmer massa saker som skall göras, men när ska man hinna med att göra allt, när jag ständigt sitter i olika möten. Nu kör jag 3 projekt samtidigt där det krävs en god portion av skapande, skrivande och ringade om samtliga projekt ska gå i lås. Om jag skall vara med på alla möten och hinna planera och organisera mina projekt kommer min aktiva arbetstid börja kl 16:00 när alla möten är över.

Det kanske är dags att definiera om min egna arbetstid och funder på hur och när jag ska göra vissa saker. Nu börjar det på alvar bli viktigt att implementera GTD (Get Things Done) metodiken.

Problemet är att nästan alla möten är väldigt roliga. Som igår till exempel så satt jag i tre timmar och träffade den här mannen.

STCC  Gellerasen 2009-08-15  Jan Nilsson Bilden är lånad från Flashengineerin.se 

Det här är Jan Flash Nilsson och är en av Sveriges mest kända rallyförare inom STCC ( Scandinavian Tour Car Championship). Och detta är ett av mina projekt som jag ska köra. Vi satt och pratade om projektet och det var grymt roligt att höra honom berätta om racingen i stort och vad som händer på dessa evenemang. Vi får se om jag blir ett fan??