Vardagsbetraktelser

21 Januari en helt vanlig kväll….

Hoppas ni har haft en fantastisk dag denna 21 Januari 2010. Det har jag haft, jag hade en svacka mellan kl 17:00och 19:30. Då var jag trött och grining väldigt mycket PMS över det hela, ni vet när hela världen är emot en. Men sen kom Peter hem och det här är det bästa med att bo men honom. Jag berättade hur jag kände ja ni vet gnällde lite och muade och suckade, sen frågade jag honom hur han mådde, vilket ljud hans humör hade just då eftersom jag muade, då sa han tudeledoe, ni vet lite som NalePhu. Typiskt Peter att må så oförskämt bra, inte bara att han var så glad han hade dessutom en en flaska vin och ett paket blommor till mig, och fixade middag. Visserligen snabb hemmalagad pizza men ändå.

Sen har vi spelat musik, dansade i köket pratade i två timmar om världsliga saker och delade på en flaska vin och ett paket engelska kakor med fikon, och nu är även jag lite todeliedo..

 

Vårens första blommor från min älskling

 

Snabb middag och världens bästa fotobok,,, ghaaaa

 

Peter diskar och jag testar en yogapose på köksön.

 

GodNatt!!