Vardagsbetraktelser

Trött efter sjukhusvistelsen

Jag har inte orkat skriva här på några dagar då jag har verkligen mått riktigt risigt. Att ligga på sjukhus är kanske det värsta jag kan tänka mig. Operationen gick bra och alla läkare och sjuksköterskor var supersnälla absolut inget ont om svensk sjukvård. Men själva upplevelsen av att vara fastnålad till dropp och ha så ont i kroppen att man inte har någon möjlighet att påverka sin tillvaro är fruktansvärd. Att inte kunna ta en dusch för att det finns en risk för att svimma och inte kunna sova på nätterna för alla smärtor är obeskrivligt. Men nu är det slut på denna sjukhusvistelse, jag är hemma nu och allt har gått bra. Jag jobbar på att bli starkare och bättre, Peter har laddat hela frysen med glass så jag ska nog komma i form igen. Jag ska dit igen på onsdag och ta blodprov men till dess hoppas jag att min kropp är återställd och stark! Nu ska jag försöka ta en dusch och hitta tillbaka till en normal tillvaro.

 

PIX-F6XKBQ                                                                                   bild lånad från PIX Gallery