Vardagsbetraktelser

Trassel

Börjar inse att jag har haft lite mycket att göra på sistone. Huvudet känns sprängfullt och att jag satt upp till 01:30 och fixade bilder gör saken inte lättare. Jag har gjort för mycket roliga saker som har tagit tid och jag börjar känna mig lite stressad över att jag inte hinner med det som jag skulle vilja hinna med. 

Samtidigt så tuffar det på rätt ordentligt på jobbet. Min inlärningskurva är maxad, och det tar på krafterna att vara uppmärksam. Hela tiden träffar jag nya människor och introduceras inför nya arbetsmetoder. Det gör att jag inte riktigt klarar av att hantera mitt andra jobb på bra sätt. ToDo listan växer för varje dag och jag får lite dåligt samvete för att jag inte hinner med det.  Jag är lite besviken på mig själv att jag med jämna mellanrum lyckas ställa till det för mig på det här sättet. I slutändan blir jag bara trött och får inget gjort.

Ghaaaaaa hur tar jag mig ur det här trasslet, det är lite för mycket något måste bort. Det är nu man skulle behöva ha sina prioriteringar klart för sig. Vad är vitigast ToDo listan på jobbet eller ToDo listan privat.  Jag tror att jag skulle behöva sova på saken och en hård bestraffning borde utfästas på den som har uppfunnit ToDo listan.