Vardagsbetraktelser

Galna veckan

Den senaste veckan som har gått har varit helt fantastisk. Jag släppte min kalender helt och hållet och lät mig svepas med i  spontana möten och roliga upplevelser. Nada personlig effektivitet.

I onsdags lanserade vi vår stora monter i Gallerian och sen dess har jag nästan jobbat där oavbrutet. Tanken är att mitt Galleriaprojekt ska pågå hela December så jag kommer att tillbringa en del tid där. Jag är inte helt ansvarig för projektet utan går parallellt med en annan tjej som är skitduktig och det verkligen nyttigt att får lära sig från ett proffs hur saker och ting ska roddas.

 

100 procent crop

Parallellt med lanseringen i Gallerian har jag jobbat vidare med Fotokusen och nu närmar vi oss slutet. Nästa vecka ska vi vara klara med vårt reportage och jag börjar känna mig lite stressad eftersom jag verkligen inte har hunnit med att fota något. Så idag har jag min sista chans att göra ett fotoreportage. Egentligen så skulle jag göra det igår men istället för att springa runt och leta efter glada taxichaufförer så träffade jag Anna-Maria och Frida och av allt trevligt man kan göra en Decembereftermiddag valde vi träffas i Humlegården och dricka champagne.

 

ANA_4294

Anna-Maria var så himla rolig, hon hade festat hårt kvällen innan och hade kvar en öppnad champagne flaska från efterfesten. Jag var väldigt skeptiskt till att sälla mig i Humlegården och dricka avslagen champagne, men när jag fick höra hela historien var det ju helt logiskt att flaskan måste avslutas på ett värdigt sätt.

 

ANA_4300 Fina Anna-Maria och Frida

Och när vi väl hade fått sak för champagne var det helt naturligt att fortsätta med en ny flaska inne på Grodan. Så där satt vi åt varsin club-sandwich och skålade i bubblor mitt på en lördag. Jag tror att lördags brunch har fått en helt ny innebörd för oss efter den här lördagen.