Vardagsbetraktelser

Nu är det fint

Vilken dag jag har haft idag. Hade tvättstugan från kl 10-16, vet inte om jag kan kalla det för semester, men nu har jag tvättat alla lakan och kläder från semester. Inte nog med att jag har tvättat, jag har även städat i min garderob och plockat undan alla sommarkläder som jag inte kommer att använda något mer, bikini, strandtunikor och sommarklänningar. Ja, det kanske är lite tidigt men när man väl börjar jobba så har man inte tid för sånt här. Sen vill jag verkligen fylla på med nya plagg. Imorgon skall jag till kemtvätten, sen är jag redo för höstnyheter. Efter att ha rensat ordentligt visar det sig att jag faktiskt har en bra basgarderob, så det finns utrymmer för lite roligare plagg. Ska bli väldigt roligt att shoppa loss när butikerna får in lite snygga kläder.

                       FÖRE                                EFTERdiversebloggbilder1