Vardagsbetraktelser

Nöjd och glad i ett bad

Idag ringde doktorn och informerade om att mina blodvärden ser jättebra ut och att jag inte behöver gå dit framöver. Med andra ord jag är friskförklarad!

Detta härliga besked firade jag med ett spinningpass, ja det är kanske lite ovanligt att fira något med ett svettigt pass på gymmet men jag har verkligen varit försiktig med träningen de senaste veckorna och nu längtar jag efter att ta ut mig ordentligt. Träningspasset gick riktigt bra, dessutom träffade jag världens bästa Sofia på gymmet vilket gjorde passet ännu bättre. Puls-spinning är verkligen en ny favorit.  Efter passet gick jag till filmstaden och hämtade min cykel som har stått där i en vecka. Jag trodde knappt det var sant men cykeln stod kvar där jag hade lämnande den förra torsdagen, vilket även det var ett glädjande besked. Nöjd och glad cyklade jag hem men blev lite nerkyld på vägen. Så det var helt klart läge för ett härligt bad, fast den här gången var radion på och jag plaskade som ett litet barn.

 

badadd

Nöjd och glad i ett bad