Vardagsbetraktelser

En skön dag

God Morgon!!!  Det kommer att bli en sån skön dag idag, det är fortfarande soligt och härligt i Stockholm och jag är på ett strålande humör, inget läskigt morgonhumör.

Eftersom jag har en del presentationer och administrativa arbetsuppgifter att göra idag så har jag tänkt mig att sitta hemma. Men jag ska verkligen ge mig ut på en skönt lunch, kanske Nytorget.

Efter jobbet ska jag träffa Sara och Majsan för en power walk runt Djurgården och eftersom jag är friskt nu mera kommer det inte vara något problem. Efter promenaden ska vi laga mat och kolla film. Kände att vi var sugna på någonting riktig ytligt och inget avancerat och vad passar då om inte Shopaholic. Har någon sett den, är den rolig? Hoppas det, hursomhälst så ser jag fram emot en produktiv, solig och rolig fredag 🙂

 

shopaholic