Vardagsbetraktelser

Läsning och Vila

Så där då var julfestligheterna avklarade och jag har hittat tillbaka till The World Wide Webb. Jag har faktiskt haft det väldigt mysigt och bra under Julen. Julafton var super och helgen tillbringade vi på landet. Jag lämnade allt som heter datorer och teknik för några dagar och tillbringade den mesta av tiden i soffan under en filt, läsandes böcker. Tro det eller ej men på tre dagar lyckades jag läsa ut två böcker och det var faktiskt väldigt avkopplande, något jag ska försöka göra oftare. Vanligtvis har jag lite svårt för att bara lägga mig och läsa för att det är så mycket som snurrar i skallen och för att det är så många saker som jag vill hinna med att göra. Men den här gången så slutade jag bara att jaga upp mig själv. Visserligen blev det lite tomt i bloggen men ibland är det bra med lite uppehåll, man hinner tänka efter och sakna sin lilla hobby.

Idag åkte Peter till Berlin och jag är tillbaka på jobbet. Ska jobba fram till nyårsafton och den 30:e December ska jag vara med på Eldsjälsgalan.  Mer om det lite senare när det börjar bli dags. Fram till dess är det fokus på att städa upp jobbdatorn och få lite fason på mitt nya jobb.

Inga bilder idag.