Vardagsbetraktelser

Härlig morgon

Godmorgon. Jag har haft en perfekt liten morgon, har precis sålt min lilla NC10 för 2800:-. Det är helt otroligt hur elektronik sjunker i värde, jag köpte den lilla manicken för 4500 i Maj 2009 och nu var det svårt att sälja den för 3000:-. Men men det är väl så det är.

Samsung NC10 världens bästa Netbok

Nu till ytterligare lite nyheter. Alla som känner mig vet att jag är en riktig periodare som kastar mig i olika projekt, det köps in böcker, det bokas upp kurser och införskaffas nya prylar, allt för att jag ska ha någon chans att ta del av nya upplevelser. Det som är utmaningen är att ta till sig ny kunskap och komma så nära proffsen som möjligt. (Jag vill bara upplysa att det här med foto är inget sådant projekt, för er som tror det, nope det där det är en mycket lägre resa. )

Däremot har jag länge velat lära mig Yoga. Jag syftar inte på att träna yoga på ett gym någon gång i veckan för det har jag redan ägnat mig åt. Nope, jag vill komma in på djupet, upptäcka mystiken bakom yogan och lära mig stå på huvudet. Det här är inte en del i något nyårslöfte om att jag ska leva ett hälsosammare liv. Det här är en fortsättning på min stressbehandling och en åtgärd i min vardag för att klara av att hantera stress.

 

IMG_0160

Så två nya böcker har införskaffats, båda ganska avancerade. Här ska det yogas för fulla muggar. Den 4 Januari ska jag åka ut till landet och tillbringa en vecka i vinterlandet, tanken är att det ska bli många yoga timmar framför brasan. När jag har tagit mig igenom dessa två får jag fundera på om det är nödvändigt med en yoga-kurs, men jag vill helst undvika det. Lovar att dela med mig av den yoga mystik jag upptäcker på vägen.

Snart kommer min taxi, jag ska resa med tåg till Göteborg och vara med det stora Binglottot, Eldsjälsglan, får se om jag blir miljonär…