Vardagsbetraktelser

Bra start på veckan!

Det händer något i huvudet när man är utvilad och balanserad i livet. Idag vaknade jag utan mitt hemska morgonhumör. Jag gick upp lugnt och försiktigt gjorde i ordning lite varmt vatten med citron, det är typ det bästa man kan dricka på morgonen. Sen satte jag mig och gjordeYoga i 30 min. Detta är faktiskt sant. Jag har alltid tyckt att om man börjarsin dag med Yoga så borde hela dagen vara harmonisk och skön. Men att sätta sig och meditera är ingen för mitt norala morgonhumör. Men idag hände det bara av sig själv. Undrar om det har satt sig i bakhuvudet på mig någontans att jag vill göraYoga på morgonen. Nästa morgon utmaning är att komma till jobbet innan kl 8:00.

Idag efter jobbet ska jag träffa Majsan och Sara och vi ska ge oss ut på en liten shoppingrunda, sen har vi bokat bord påEast. Åhhh vad jag längtar till kl 17:00. Jag är på jakt efter snygga stövlar och en magnefik höstkappa i en chokladbrunfärg, annars duger det med marinblå och finns det ingen i den färgen då får det nog bli svart. Nu är det lunch dags 🙂