Vardagsbetraktelser

Vill behålla sommarlystern

Sommaren är underbar det vet vi alla, man känner sig snygg och fräsch bara man tar en dusch och smörjer in sig. Håret självtorkar i solen och huden har en lyster som bara sommarsolen kan ge.

Hela sommaren har jag varit utan smink, utan maskara utan foundation eller läppstift, jag har knappast använt några smycken eller hårvårdsprodukter heller. Nu börjar jag inse att den fräscha sommarlystern kommer att vara borta inom en vecka, men jag skulle verkligen vilja behålla det fina lystern ett litet tag till. Eftersom jag är ganska dålig på att köpa smink under året brukar jag göra en insats på hösten och då köper jag på mig allt nytt och fräscht och nu är jag verkligen sugen på att köpa nya skönhetsprodukter och smink och kasta in mig i skönhetsdjungeln.

aftersommarRiktigt vacker sommarfräsch sminkning