Vardagsbetraktelser

Vilken är finast?

Idag har jag haft en ganska soft dag, bestämde mig för att jobba hemma och det var väldigt bra för att jag kom hem rätt sent igår med tanke på att det bara var en torsdag. Kvällen igår var grymt trevlig vi satt länge och drack vin och pratade och pratade och pratade. Inte klokt att man har så mycket att prata om, och det kom upp nya människor hela tiden, folk som man inte har träffat på jätte många år. Åhh det var så trevligt  hela kvällen. Så imorse tog jag lite sovmorgon och sen tog jag det ganska lugnt. Det är inte så dumt att jobba så här när folk har gått på semester man får ganska mycket gjort och man hinner tänka igenom saker som annars lätt inte hinns med.

Förutom att jobba har jag ägnat lite tid åt redigering, känns som att jag inte tar några nya bilder bara redigerar gamla, men det är väldigt nyttigt.  Nu handra det bara om att skapa en känsla i bilderna, jag är inte så noga med tänka om det är realistiska färger, som mina ögon här nedanför, men det är känslan i bilden.  Porträtt kan vara lite svårt på det sättet att det blir rätt platta hudtonerna blir lite för starka eller för svaga det är ett jäkla meck. Men jag tror att jag börjar få lite kolla på det här, nu gäller det bara att bestämma sig för vad man tycker är finast?

DSC_0085DSC_0085x

DSC_0085xx DSC_0085xxx