Vardagsbetraktelser

Tillbaka från England

Oj vad det har varit svårt att blogga under den här semestern. Jag kan inte ens skylla på att jag inte hade uppkoppling för det hade jag, men vi gjorde så mycket saker att det helt enkelt inte fanns tid att skriva. Jag har massor med fina bilder och jag känner på mig att jag kommer att  fylla bloggen med fina bilder från England för att jag inte fullt kan acceptera att jag har lämnat mina drömmarslandskap. Jag blev helt störtförälskad i den engelska sydvästkusten och det känns väldigt torrt att vara i Stockholm. Nedanför ser ni bilder från en helt fantastisk strand, Hengisbury head, som ligger vid Christchurch, med helt underbara små pastellfärgade beachhus. Det var där det sa klick sen var jag helt berusat av kärlek till kusten.

Det värsta med att resa bort är att komma hem. Det spelar ingen roll om det är NY eller Devon i England när jag landar i Stockholm känns det så oerhört torrt och jag går runt och är deprimerad i flera dagar. Den här resan har verkligen gett så oerhört mycket intryck och minnen och egentligen är jag väldigt inspirerad och känner att jag är full av energi till att göra alla det här som man har gått och velat att göra men innan jag drar igång med nya projekt måste jag bara ta lite tid och acceptera att jag har lämnat den engelska kusten.