Vardagsbetraktelser

Salcombe den idylliska lilla marinan

Jag kan inte riktigt slita mig från mina bilder idag, men snart ska jag till min mor för lite middag. Hon har gäster från Polen så det ska faktiskt bli jätte trevligt. Men innan jag gör mig i ordning ska ni får se några bilder från den lilla orten Salcombe som är min nya favorit ort i hela världen. Salcombe är den lilla staden ni ser till vänster på bilden, där bodde vi i fem dagar. Salcombe ligger i en liten vik och är en idylliska liten ort för seglare. Många ungdomar kommer hit på seglarläger och orten har en lång seglings historia, gissa varför jag trivdes där. Visst har vi seglar orter i Sverige också som Sandhamn men det går inte att jämföra. Den här lilla orten har riktig klass och är helt idyllisk där den ligger i sin lilla vik ombäddad av vackra stränder och vandringleder. Det finns fullt av fina restauranger och mysiga pubbar och folk som kommer hit är inte här för att visa upp sig utan endas för att njuta av havet och landskapet.  Det var här Peter testade på att segla med mig för första gången, mer om det sen. Njut nu av det vackra landskapet.