Vardagsbetraktelser

Tbx i Stan

Det har varit en helt underbar och romantisk helg, allt blev precis som vi önskade oss. Jag känner mig riktigt utvilad, avslappnad och nykär. Idag tillbringade vi hela dagen på SPA:t och sen tog vi en riktig mysig promenad, jag ska göra mitt bästa för att återge helgen i ett bildreportage imorgon, måste bara gå igenom bilderna. Jag tror att Peter och jag har tagit 200 bilder i RAW format, hårddisken kommer att explodera snart, men nu har jag verkligen fint material att jobba med. Vi blev så förtjusta i Grisslehamn att Peter håller på att googlar på tomter som är till salu. Han är riktig drömmare han, det ska mycket till för att vi ska köpa tomt i Grisslehamn och bygga hus där med alla får vi väl drömma bort oss en stund.

Imorgon ska jag träffa Sara och Majsan för en shoppingeftermiddag inklusive vin och middag, förutom att tillbringa romantiska helger med Peter så är det bästa jag vet att träffa mina vänner för shopping, skvaller och en mysig middag. Jag har en gedigen shoppinglista att avverka så jag hoppas verkligen att jag kan hitta några fina saker.

God Natt på er!!