Vardagsbetraktelser

Sumering av dagen

 

4 nov

 

Har haft en riktigt bra dag idag totalt utan stress, vet inte hur länge sen jag hade en sådan dag. Trots att det börjar bli kolsvart när man går hem från jobbet känns det ändå bra på något sätt. Speciellt när man kommer hem och upptäcker att en av orkidéerna har börjat slå ut efter en period utan blommor.

I och med att det är höstlov här i Stockholm är nästan hela min avdelning ledigt, så både inkorgen och telefonen är lugna och fina. För att inte bli uttråkad har jag ägnat mig åt  iPhoneappar hela dagen. Egentligen är det otroligt hur mycket appar det finns där ute, och nu har även jag upptäckt Instagram, som verkar vara en blandning mellan flikr och Twitter. Skillnaden är att det utgår helt från foto och är man lite fotonörd är detta helt perfekt eftersom man blir väldigt inspirerad av andra som tar fantastiska bilder. Vi får väl se om jag nu lyckas med mitt mål att ta lite mer intressanta bilder i vardagen. Eftersom bilderna framställs i ett kvadratiskt format är det en utmaning att göra spännande kompositioner, men det är just det som jag verkligen behöver öva på. Så räkna med att jag kommer fylla bloggen med fyrkantiga bilder.

För övrigt går det ganska bra med fotofirman.  Det känns som att det är slut med bröllopsporträtt ett tag framöver men vi har fullt upp att offerera inför nästa år  och det är grymt skoj. Jag har inte jobbat med rättigheter på det här sättet tidigare och det är inte helt lätt att värdesätta sitt jobb på det här sättet.

Nu ska jag hoppa i säng, imorgon ska jag ut på Gamex och se vad som händer i spelvärlden.