Vardagsbetraktelser

Somnade på soffan

Kom hem från jobbet idag och somnade på soffan. Det är helt otroligt att det redan är fredagskväll.

Vart tog den här veckan vägen. Jag har precis insett att min första vecka på nya jobbet är avklarad. Jag har hälsat på 100-tals nya människor, jag har suttit i möten och inte förstått sammanhangen i diskussionerna och jag har hört helt nya ord som jag inte riktigt kan relatera till. Men jag har inte haft det tråkigt i en enda sekund. Jag har suttit i möten och ätit lunch, jag vet inte om det har regnat eller snöat ute, jag har inte ätit middag hemma en enda gång. Det är lite bisarrt när man tänker efter men det är inte så konsting att det känns som att tiden har gått ruskigt fort dem här veckan. 

Ikväll har jag bara varit  hemma och i helgen blir det dag att genomföra fotoprojektet till kursen. Det kan bli svårt men jag måste göra ett försök. Återkommer med rapport imorgon, nu ska jag nog gå och lägga mig.

God Natt!