Vardagsbetraktelser

Slutet på en trist helg

Det har varit en riktigt tråkig helg, jag har legat hemma och varit sjuk i två dagar. Inget allvarligt bara lite förkyld men fortfarande lite svag och trött. Men jag mår mycket bättre nu så lagom till att man ska gå till jobbet imorgon så är jag friskt.

Så vad gör man när man är sjuk, jo man hänger hen hel del i PhotoShop och leker med bilder. Jag har gått igenom alla mina bilder som som jag har tagit under 2010 och det är ca 8000 och har dragit följande slutsatser.

– Jag har börjat tröttna på 70-tals redigeringar

– Jag saknar ideér på kreativa lösningar i PS => jag måste till Fotografiska och titta på utställningar och köpa Fotoböcker

– Jag är klar med Sanna och Billys bilder som måste lämnas över => jag behöver hitt ett snyggt CD-fodral

– Jag har blivit förälskad i Lightroom, och vill bli ännu bättre på att sortera bilderna.

– Jag har brist på bra material, => jag måste ut och fota mera, men vad??????

För att ni inte ska gå helt tomma härifrån får ni se opublicerad bild från NewYork som jag tog. Jag ville ta en bild från en annan vinkel, en bild som inte är så självklar, och med lite kreativ redigering slutade den så här.

 

 

v2-1