Vardagsbetraktelser

Åskoväder i Stockholm

Nu är jag hemma efter jobbet, haft en bra dag idag. Hade första kundmötet som gick galant, känns bara att vara tillbaka i svängen igen. Men nu ligger jag hemma på soffan och ryser fruktansvärt eftersom det åskar. Är det något jag är rädd för är det åskan. Blixtar och brak på himlen är allmänt obehagligt….

Gårdagens show i Vitabergsparken blev lite av en flopp. Det började bra och upplägget var trevligt, otroligt vad många begåvade ungdomar det finns. Dock började det att regna precis efter att dansarna hade börjat köra sin show. Eftersom vi inte hade någon paraply med oss väntade vi i 15 min på att det skulle gå över, men det slutade inte att regna. Så blöta och nedkylda skyndade vi oss hemåt. Jag kam slå vad om att det sprack upp senare, men vi var ändå frusna. Så till middag blev det hämtmat från Thaien och Miss Marpel på TV.

Sablar  vad det åskar här….

IMG_1187