Vardagsbetraktelser

Dagens Outfit

Jag har ställt mig frågan varför jag inte lägger upp så många dagens outfitbilder. För hur man en vrider och vänder på det så är dagensoutfit lite av ett vardags signum. Ibland har man bra dagar när man känner sig väldigt fin och ibland känner man sig risig och hittar ingenting i garderoben och det man sätter på sig brukar spegla hur man faktiskt känner sig, så är det för mig iallafall.

Dessutom har jag ett jobb där jag måste se representativ ut och inte sticka i ut, stilen får inte vara provocerande eller för gulligt men samtidigt skall utseendet vara kvinnligt, rent och snyggt utan att det ser för påkostat ut. Lös den ekvationen med en Acne kollektion. Det blir lätt att man fastnar i en ganska vanlig kontorsstil med skjorta och kostymbyxor. Det som varierar är vart man köper sin kostym, men i slutändan är det same same. Men det är inte så spännande.

Så jag har väl dragit den slutsatsen att mina outfitbilder knappast kan vara inspirerande för bloggsvären. Jag kommer knappast visa på hur snyggt jag kan kombinera en randig tröja eller en skinväst, men i samma stund som jag skriver det här är jag så besviken på att det finns så lite inspiration för oss som behöver ha en representativ stil på jobbet. Så vi får se om jag möjligen kan utveckla den här representativa looken. Så här representativ är jag idag.

 

DSC_0233