Vardagsbetraktelser

Så blev man sjuk…

Nu har jag varit sjuk i två dagar och det är riktigt, riktigt tråkigt.

Jag vaknade i lördags med en svullen hals och snorig näsa sen har det bara rullat på. Jag nyser och snyter mig stup i kvarten, jag pendlar mellan varmt och kallt och jag blir yr när jag ställer mig upp. Det värsta med att vara sjuk är att man känner sig ofräsch, hela ansiktet är svullen och hela kroppen känns torr och frusen. suck..

Det är inte backonfeber eftersom jag inte har ont i kroppen som är det vanliga influensa symptomen utan det är nog en vanlig förkylning.  Jag är i och för sig glad att jag är sjuk nu och inte över julen.

Jag ska nog definitivt hålla mig hemma från jobbet några dagar tills jag blir ordentligt frisk.

Sorry, men jag tänker inte visa några hemska bilder på en sjukling…