Vardagsbetraktelser

Packa för regn weekend

Äntligen hemma. Alex och HK kommer hit om 45 min och jag har inte hunnit packa ännu. Det var en lång dag på jobbet vi hade teamdag och det är alltid så intressanta upplägg på dem men man bli lite trött.
Jag kan ju informera om att vädret ser inte speciellt lovande ut, men jag har kollat på destination gotland och det ser ut som att färjan skall gå enligt tidtabell. Åhhh ska bli så skoj att dra till Gotland, jag tror att vi kommer sitta och fika hela helgen och prata om allt möjligt som vi tjejer är bra på. Jag ska ta med min fina regn jacka, hoppas ni får se någon fin bild på den lite senare. Annars så är det där med packning inte mitt expertområde, tar alltid med mig fel grejer och alltid lite för mycket. Så resultatet blir för mycket fel kläder.