Vardagsbetraktelser

Kallt och Jävligt

Ja,ha då var man på Öjn i Visby. Det är kallt 7 (grader) och jävligt. Det har regnat och stormat konstant. Inte precis det väder jag hade önskat mig men lite likt det ordinära vädret på Gotland. Men vi fokuserade inte så mycket på vädret utan strosade runt på stan ändå.
Vi började med att ta en kaffe på Högskolan, hihihi det var roligt lite som på den gamla goda tiden. Fy farao vad gott man hade det när man pluggade. Man kom ner till skolan kl 9 körde en föreläsning i 2 timmar, käkade lite lunch, sen var man klar. Det är synd att man inte uppskattade det livet mer då. Det är många minnen och känslor som kommer tillbaka när man kommer ner hit. Det är lite nostalgi och lite ångest. Men när man tänker efter så har jag ändå fått allt jag önskade mig när jag pluggade här, så jag skall definitivt vara nöjd med att det har gått bra som det har gjort.
Sen var vi och tittade på Fårskinn för Alex funderar på att köpa ett skin till Lasse i Nyköping. Garvaren som sålde skinnen var en riktig Gotlandssjäl och uppdaterade oss på allt som har hänt i Visby de senaste 5 åren, men jag tror att hans skinn var nog lite för dyra för oss.
Vi hann med att köpa lite te på Kränku och tog ett obligatoriskt besök på Julja Hultgren.
Mysig dag trots regn och rusk, kvällen avslutades med ett glas vin och en Pizza.
När jag sumerar dagen så är jag ändå lite sugen på ett långhårigt fårskinn.