Vardagsbetraktelser

Ny teknik på plats

Idag har jag har jag kämpat med att få till en bra blogg app i min iPad, wordpress appen är fullkomligt värdelös och det har tagit mig en stund att fixa något nytt, slutligen hittade jag en som funkar och nu kommer det nog att bloggas en hel del från iPaden. Till detta har jag även lyckas få ett kamera-kit så nu kommer det att komma in en hel del bilder direkt i iPaden som kan användas i olika blogginlägg. Men det bästa är nog att jag har fått in mina picasa album i iPaden också så nu finns det inga ursäkter för att inte få med alla möjliga blogginlägg framöver. Som ni märker har mycket kretsat runt teknik för mig på sistone, vilket är kul men det har tagit sin tid.
Förutom strul med bloggappar har jag tillbringat en mycket trevlig dag med mina kollegor på Hasseludden. Man får lite japanvibbar men det är väldigt lång ifrån det riktiga Japan. Nu ska jag försöka sova lite det är en heldag imorgon med team utveckling som jag har framåt mig, kommer nog att bli väldigt intressant.


Jag är väldigt nöjd men min nya blogglösning i iPaden!


Min chef!


Jag fick ett grymt stort hotellrum, är mycket nöjd.


Kvällen avslutades med julklappsutdelning, gissa om jag var glad.

GodNatt!!

-inlägg från iPad