Vardagsbetraktelser

Feedback

Nu är jag hemma efter en maffig dag med teamutveckling. Idag körde vi en hel del feedbackövningar vilket tar på krafterna, både för att man ska få feedback mn också ge  konstruktiv feedback.

Jag fick fick höra bla att :

-Att jag är väldigt ambitiös och jag har lite höga krav på min omgivning.

-Jag är “skönt kaxig” jag vet inte om det är bra eller dåligt. Är det något som jag inte är så är det kaxig.

– Att jag måste ta tag i och forma mitt eget uppdrag eftersom jag är bra på att se helheten och där med kanske utmana andra delar i organisationen.

Sen var det lite till som jag hann notera, men på det hela så framstod jag lite som en superwoman som ska tagga ner lite. Vet inte hur mycket jag kan ta åt mig av det här, är det något jag inte vill så är det tagga ner jag vill ju tagga upp och lösa riktigt tuffa problem men ändå få stöd i mitt tänk under tiden. Det är lite lustigt på mitt för jobb fick jag höra att jag måste tuffa till mig, och här får jag höra att jag måste lugna ner mig. Hmmm vilka världar jag rör mig mellan.

Det som återstår är att jag har datorn full med fina bilder som jag kan ägna mig åt att redigera. För att få lite ro i tankarna har jag ägnat mig åt vintage redigering. Undrar om man skulle kunna göra en fotobok med enbart vintage redigeringar? Inte bara på landskap men på allt möjligt, folk, detaljer, bilar växter. Hmmmm ska fundera lite på det. Här kommer några smakprov på vintagebild, tagen i paris i nov 2010.

 

1950-tal

1920-tal