Vardagsbetraktelser

Mer foto på bloggen

Jag har noterat att det var typ förra söndagen jag skrev här sist. Jag vill inte hålla på och be om ursäkt för att jag inte hinner skriva för det är inte meningen att bloggen ska vara en tvång, utan den måste få bli uppdaterad när den hinner bil det. Jag har precis upptäckt att jag faktiskt kan blogga med min iPhone så jag gissar att det kommer lite fler statusuppdateringar fram över.

Men som ni ser har bloggen börjat få en mycket tydligare karaktär av en fotoblogg, och jag hoppas att jag kan göra detta till fin fotoblogg men mina egna bilder och funderingar. Givetvis kommer det diverse andra filosofiska inlägg men det är ju precis vad fotografer gör. Betraktar världen och återger den i bilder kan man dessutom få utrymme att analysera och tolka sina bilder själv så är ju det fantastiskt. Så från och med nu kommer denna blogg handla mer om bilder och foto inspiration än jobb och matlagning.