Vardagsbetraktelser

Med nya ögon

Jag har ännu inte tröttnat på att gå igenom och redigera bilder från Langkawi. Det är grymt mysigt att tillbinga kvällarna med att leta efter guldkornen i den stora bildmappen. Rätt som det är så fastnar man på någon bild som man egentligen tänkte slänga när den väl togs men så här 3 veckor senare så ser man bilden på nytt nytt sätt och plötsligt ser man potential. Så ni får stå ut med Langkawi bilder ett tag till.

Generellt så verkar jag vara i en period när jag ser på saker med nya ögon, på jobbet gör jag ingen annat än att ifrågasätta min omgivning och då har jag ändå jobbat där ett bra tag nu. Men plötsligt ställer man sig i ett annat hörn och börjar se saker med nya ögon. Det tar grymt mycket på krafterna att gå runt och analyser men samtidigt är det en fantastisk rolig upplevelse.

DSC_33162