Olivia 1 år

Liten och febrig

Då har vårt nya projekt startat. På onsdag ska mäklaren fotografera vår lägenhet och inom kort lägga ut den till försäljning. Både den här helgen och den förra har vi jobbat intensivt med att rensa undan sådant som indikerar på att det faktiskt bor folk här.. Men nu börjar vi närma oss ett läge som är anständigt för allmän uppvisning. Vi har inte stylat något, bara plockat undan, och på något sätt lyckats fylla ett helt förråd med kartonger och svarta sopsäckar. Det som återstår nu är egentligen att damma, och dammsuga, torka fönsterkarmar samt snygga till en och en annan ruta möjligtvis en spegel också men det gör vi nog på tisdag.

Det har gått relativt smidigt att snygga till det här hemma. Jag  har plockat, Peter har kört allt till förrådet och Olivia har stökat och lekt med alla roliga saker som han aldrig sett tidigare. Men det mesta av tiden hon faktiskt tillbringat med att titta på sagor på Ipaden eller datorn.  Peter och jag har turats om att sitta med henne för hon är lite ynklig. Stackarn har gått och dragit på sig en otäck förkylning som har orsakat både feber och en otäck hosta. Och när man är liten och sjuk då orkar man inte göra mycket och helst vill man inte vara ensam. Så mamma och pappa har fått turas om och tittat på sagor för små barn och sällskapa lilla Olivia.

I morgon ska vi göra det stora ultraljudet på Mamma Mia, och det ska bli väldigt spännande och se vem det är som rör sig min mage.

20140323-Olivia-011820140323-Olivia-0124