Vardagsbetraktelser

Life goes on

Jag har alltid sagt det och kan inte mer än att konstatera att det fortfarande stämmer. Livet rusar i en jäkla fart. Det räcker bara att man är lite ouppmärksam så har fyra veckor försvunnit. Vad hände egentligen, vart tog tiden vägen.  Den 22 januari började jag på ett nytt fantastiskt jobb. Det har varit väldigt mycket att sätta sig in i, så som det alltid är på nya jobb. Ut över det väntar vi en till rosenknopp som är beräknad att komma i Augusti. Detta är givetvis något som vi är oerhört glada över men allt detta  har gjort att jag har varit väldigt trött. Och nyligen bestämde vi oss för att köpa en ny lägenhet och försöka flytta till sommaren. Ingenting av detta var planerat. Allt bara hände samtidigt och det gäller att anpassa sig fort och ta vara på alla möjligheter som öppnar sig, för rätt som det är är det för sent.

Allt detta roliga har gjort att jag har varit slarvig med att fota och dokumentera vår lilla familj. Olivia trivs bra på dagis mormor och farmor hjälper till att hämta från dagis så vi får en chans att fokusera på jobbet och det har fungerat väldigt bra. Jag ska inte klaga, men jag blir lite oroligt för att 4 veckor bara försvann och att jag egentligen inte vad som hände. Alla de fina stunderna, varför har jag inte dokumenterat något. Från och med nu ska både kameran och mobilen vara fram och det ska minsann dokumentera. Här kommer ett uppslag som sammanfattar vecka 4 och 5.

Vecka-4

Vecka-5