Vardagsbetraktelser

Lätt packning

Imorgon blir det Åre!! Whiiii.  Jag ska åka upp med jobbet och se hur det går med vårt event där uppe, och givetvis ska jag fota lite. Det blir både SnowRacer Cross och Big Air Jump.

Eftersom jag redan kommer hem på onsdag blir det lätt packning. Två kameror, jag ränkar att jag klarar mig på en lins 70-200 mm. Den är lite äldre så jag är inte så vansing rädd om den, men det är en grym ZOOM. Behöver man inte en ljuskänslig lins är denna perfekt. Jag räknar med att jag kommer att fota rätt mycket  i backen där det är väldigt ljust och förmodligen kommer jag inte att gå under bländare 5.   Är lite sugen på att ta med mig 50mm också, den linsen är en sån skjut bra allaround lins, räddaren i nöden i alla situationer.

Den lilla Canon s95 är kanske världens bästa compact kamera, har med den ifall det blir läge att fota på Afterskin, smidigare att plocka upp den lilla i fickan då. Givetvis har jag mobilen med mig också och jag lär fota även med den. Hmm jag kanske ska göra ett litet inlägg om hur bra bilder jag lyckas ta med det olika kamerona, från poffskameran till mobilen. Kan bli ett intressant inlägg och collage.

Ska blir riktigt skönt att komma upp och byta miljö lite. Sen har jag en del telemöten där uppe men det kommer nog att gå bra, som tur så har vi grym täckning upp i Åre så jag räknar med att jag är full uppkopplad och kan både njuta av skidor och hinna med jobba.