Vardagsbetraktelser

1-0 till Outlook

 

 Plötsligt blev det vinter i Stckholm, det plogas och sandas för full här på jobbparkeringen, tydligt att snöplogarna varit understimulerade den här vintern.

Mina dagar är så hektisktiska nuförtiden tiden så jag har börjat schema lägga korta pauser för att orka med. Det rings och skickas mail och min ToDo lista har fullständigt havererat så jag inte längre vet vad jag måste göra. Känns inte som början på det nya året går i linje med vad jag hade tänkt mig. Någonstans så såg jag framför mig att jag skulle ha ett välorganiserat år och ligga steget före. Men jag ska inte ge upp den tanken utan försöka komma tillbaka.
Just nu står det 1-0 till Outlook men jag ska nog vinna den här matchen, det är när det är så här som jag presterar som bäst.
Imorgon åker jag till Åre, där ska jag verkligen tanka energi från alla glada människor!

– Posted from my iPhone