Olivia 0 år,  Travel

Grand Canaria 1

Just nu sitter jag i vårt lilla sommarhus. Olivia ligger och sover i sitt rum och mörkret börjar lägga sig sakta. Det har varit en ganska tråkig dag idag, lite trist väder men jag gissar att lite regn gör bara så att allt håller sig grönt och fint. Så istället för att sura har jag ägnat lite tid att gå igenom bilderna från Grand Canaria. Det är enorma mängder bilder som jag har med mig från resan så jag kommer ha väldigt mycket material till Projekt Life, som jag för övrigt måste jobba ikapp. Men jag tar det från början och jobbar igenom dagarna. Det är underbart att sitta med Lightroom och ha allting sorterat efter datum, det blir väldigt enkelt att gå igenom bilderna från en resa på det här viset och man får snabbt en överblick över vilka bilder som hänger ihop. 

Så idag delar jag med mig av lite bilder från vår första promenad vid piren i Mas Palomas. Fortfarande lite bleka och kanske lite trötta efter den långa vintern. Men väldigt glada över att få vara i solen och nära havet. Den första tiden tillbringade jag och Olivia med mina föräldrar och min bror. Vi hade underbart väder och Olivia vande sig snabbt vid det nya klimatet även om hon aldrig riktigt vande sig vid den starka solen. Jag tog med vår vagn ner och den fungerade riktigt bra där nere, stabil och rymligt utan att vara för stor, samt att den gav väldigt bra solskydd åt Olivia.

Begining collage