Vardagsbetraktelser

Fram och Tillbaka

Ja nu är vi tillbaka till gamla blogglayouten. Vad jag velar, fram och tillbaka, testar och provar jag hoppas att ni har tålamod med mig men jag antar att det tyder på en utveckling, men jag hoppas att jag kommer fram till något riktigt fint snart.

Nu till något som är betydligt mer intressant, och det  är att jag i morse gick upp kl 6 och körde yoga 1 timma.  Jag har försökt lägga upp det som så jag varje dag skall lära mig en ny övning. Jag går noggrant igenom instruktionerna om hur man ska andas, stå och vart ska rikta blicken och hur det ska kännas. Ibland tar det några dagar att öva in övning och jag har kommit underfund om att jag är fruktansvärt stel i hela kroppen.

För varje ny övning blir det svårare och svåre idag upptäckte jag även att min balans är i riktigt dåligt skick när jag ramlade omkull vid utförandet av den här snygga posen, som för övrigt heter “Utthita hasta padangusthasana”. Jag får nog öva ett par veckor på den här. Förutom det känns det fortfarande väldigt skönt med morgonyogan framför allt när jag kommer till jobbet och känner smidig och mjuk i hela kroppen. Hmmm det här är bra grejer!

 

 

UtthitaHastaPadangusthasana