Vardagsbetraktelser

FotoAppar

Ikväll ska jag på  middag med Peters jobb och det är första gången som jag ska iväg på en representationsmiddag. Ja det blir ju det eftersom jag inte inte känner någon där och Peter är där i sin roll som kund är jag automatiskt där för att represtera honom. Vet inte om man kan resonera så men på något sätt är det väl så. Fast egentligen skulle jag behöva vara hemma och göra klart lite fotojobb men men jag får väl fixa det i helgen. 

Vad gillar ni bilden i mitt tidigare inlägg den är faktiskt tagen och redigerad i min iPhone. Det finns väldig mycket och roliga foto appar till iPhonen nu mera. Jag använder 3 som jag nästan dagligen leker med.

1 Hpistamatic

prints_array

Är en App där man väljer olika linser och film för sen skapar appen lite coola effekter.  Den här är faktiskt väldigt rolig den enda nackdelen är kanske att alla bilder blir fyrkantiga, men det är lätt att ska en retor känsla i bilden. Det har varit lite hysteri kring den här appen på sistone och ser ni skumma bilder som folk har lagt upp på facebook med coole effekter så är det mest sannolikt att de använder den här lilla Appen.

2) Ps Mobile (Photo Shop  Mobile)

feat_img

Den här är faktiskt den som jag använder mest när jag lägger upp bilder från telefonen. Man kan justera kontrasten och ljuset och färgarna på en mycket enkelt sätt och bilden blir inte så platt som den annars lätt kan bli om man använder den inbyggda kameran.

3) Plastic Bullet

mzl.rejgutjl.320x480-75 mzl.jmbrmkpi.320x480-75

Skapar också en mängd coola effekter och känslor i bilderna. Också mycket enkel att använda så räkna med att ni ser mer bilder från den här Appen.

Alla de här apparna finns i appstore, tror att de kostar en slant, men gillar man att leka med bilder i sin telefon så är dessa några som jag verkligen vill rekommendera.

Nu måste jag byta om till ligga middagskläder. Vem vet kanske skickar jag in en bild från middagen ikväll.