Vardagsbetraktelser

Det rullar på

Har fortfarande strul med bredbandet hemma.

Vår bredbandsleverantör har skickat ett nytt modem eftersom det är troligen det som det är fel på men jag har lyckats att slarva bort paketavin. Grrrrry

Nu måste jag vänta på en påminnelse från posten eller försöka hitta ett kollinummer genom kundtjänsten. Vet inte ens om det är möjligt, har inte riktigt haft tid att undersöka saken. Tillsvidare får jag och Peter dela på ett mobilt bredband hemma. Det funkar i och för sig jättebra men eftersom vi båda är vana att sitta och surfa vid varsin dator på kvällarna blir det lite som det var förr i tiden då man delade på en telefon, när bara en person i taget kunde prata.

Eftersom jag inte har skrivit på några dagar kommer här en kort lite update:

Jobbet:

I går var jag i Malmö och träffade mitt nya team som jag skall jobba med. Jag kommer att arbeta med event och sponsringsprojekt fram över vilket är verkligen något helt nytt mot vad jag har gjort tidigare. Jag kommer inte att sitta i Malmö men en del personer i mitt nya team bor där så vi hade mötet där. I dag träffade jag projektgruppen för mitt första projekt som jag ska jobba med. Jätteduktiga människor och jag tror att det kommer att bli väldigt roligt att jobba med dem framöver. Den stora utmaningen för mig nu närmast är att försöka sluta på min befintliga tjänst och börja på den nya, och som läget ser ut nu kommer jag att ha två jobb parallellt i December, inte en optimal situation men det blir så ibland. Jag får hålla ut till Jul för efter nyår kommer jag att bara ha ett jobb. 

Fotokursen:

I helgen är det fotomässa i Stockholm. Det bäst med fotomässan förra året var fotoutställningarna, och jag har varit lite skeptiskt till ifall man skall gå på mässan i år. Det visade sig dock att vår lärare på Fotokursen har lyckas att få tag i lite biljetter till oss på kursen för att gå på vernissage på torsdag, alltså innan mässan öppnar.  Så torgdagens lektion kommer att bli fotovernissage och där med får vi ta del av den bästa delen på fotmässan.

Jag ligger dock lite efter med mitt fotoprojekt, har inte fotat en enda taxi chaufför, måste skärpa mig. Får kanske ge mig ut och fota taxi chaufförer i helgen.

Vänner:

Det har varit lite dåligt med att umgås med vänner den här veckan. I helgen var vi på landet och då träffar man inga vänner och jag har inte bokat in något i veckan, förutom en lunch som jag måste ställa in för att jag har en offertpresentation i Rotebro. Men på lördag ska jag Katja, Sofia, Alba, Peter och Magnus träffas och äta lite brunch.

Träningen

Träningen går bra, inga konstigheter. Jag har till och med börjat med att träna på morgonen på onsdagar och fredagar vilket känns väldigt bra.

Resten av vardagen löper på som vanligt, med fem mål mat om dagen och en hel del kaffe. Jag har slutat att irritera mig på vädret och kommit underfund med att jag fortfarande ligger efter med tvättkorgen.

Kram på er alla!