Vardagsbetraktelser

Casual eller fina Fredagen?

Tjohooo det är fredag och det är lunchdags, snart är det helg då innebär det att man får sovmorgon. Jisses vad det var segt att gå upp i morse, kom nästan försent till ett möte med min boss som började kl 9:00.

Det här med fredagar hur ska det vara egentligen, ska man köra på casual fredag eller ska man köra på fina fredagen och klä upp sig lite. Jag kan aldrig bestämma mig för vilket och imorse blev det pankaka av allt.  Men jag skyller på att jag var helt medvetslös när jag gick hemifrån. Dock är det ett bra sätt om man vill testa en ny stil. Pärlörhängen och ett brunt siden diadiem i håret, lite nytt för mig med diadem men ganska trevligt att inte ha massa hår i ansiktet, sen vart det blus, kostymbyxa och sneakers. Varken casual eller uppklädd tur att jag inte hade kundmöte idag.

 

Lilla Cameran 001 IMG_0110