Vardagsbetraktelser

Brunch på

Oj vad det var segt att gå upp idag. Efter alla gårdagens äventyr hade jag nästan lite svårt att somna. Allt snurrade i huvudet och jag nästan låg och gungade i sägnen efter havsvågor och 3D upplvelsen. Det är väldigt ovanlig för mig att inte kunna somna, jag är annars världsbäst på att sova.
Kl 10.00 flög jag upp ur sängen och gick och la mig på soffan, jag hade absolut inte tänkt att gå upp då utan ville så klart sova vidare. Jag var ilsken som ett bi på Peter. Istället för att låta mig ligga och sova ut i lugn och ro bestämde han sig för att dricka te och läsa tidningen i sängen. Där låg jag och försökt få ut maximalt av min sömn medan lan låg och surplade te och prasslade med tidningen. Gissa om vi åt frukost tillsammans. NOPE…
Som tur hade jag bestämt att jag skulle träffa Majsan och Maria för en brunch på Villa Källhagen. Det var tur det för tack vare dem så blev det en grymt härlig söndag i solen och min ilska gick långsamt över när vi crusade runt i Majsans lilla Mini Cab. Nu ska jag hoppa i säng och svoa ut för att orka med morgondagens bestyr.