Vardagsbetraktelser

Back on track!

Det har tagit sin lilla tid att få ordning på saker och ting. Men nu är jag i form igen. Jag har kommit tillbaka till Stockholm efter semestern, börjat nytt jobb och uppdaterat bloggen med lite ny fräsch stil. Kände att jag behövde få lite färg här. Det där med färg går upp och ner för mig, ibland vill jag ha färg och ibland inte. Men tror jag att jag har hittat ett format som jag kan leva med ett tag sen får vi se vad som händer med färgerna fram över. Jag vet att jag ständigt håller på att ändrar och har mig men nu behövde jag ett team som var lite mer jag och lite mer sommar. Måste bero på att jag känner mig så oerhört positiv efter min semester och att jag vill har lite färg omkring mig.

Inte nog med detta jag har även hunnit med att jobba lite med Rose&Rose Foto. Vi hade en fotografering i lördag förra veckan då vi fotograferade för ett föreag tog porträtt på deras medarbetare och nu på fredag ska jag fota för scrachnails på PUB.

Så nu kör vi full fart in i 2011!!

 

DSC_0085