Vardagsbetraktelser

Tulpaner från Ulriksdalsträdgård

Oliva sover alltid en stund på morgonen så jag ska testa om det kan vara en bra stund för att blogga lite.

Idag har vi fullspäckat schema! Snart ska vi iväg på Strong Mamma, alltid bra att börja dagen med lite träning. Sen blir det nog en promenad till stan där vi ska träffa upp Biljana för lite fika, vi får se hur bra det går att ta sig hem mitt i rusningen sen. Men det ska nog inte vara några problems.

Och kväll ska Peter och jag gå på Bio. Jag ser verkligen fram emot det men samtidigt är jag lite försiktig i mina förväntningar för det är typ sportlov och det är säkert många störiga tonåringar på bio ikäväll. Nå väll vi får hoppas på att filmen så spännande att man inte störts av dem.

Och det här är den fina buketten jag fick med mig från Ulriksdal igår, nu ska jag packa träningsväskan och väcka lillan. 

IMG 0532