Vardagsbetraktelser

Slutet och början

Det är äntligen slut på en speedad vecka.

Den största nyheten är att jag har lämnat in min tjänstebil för gott. Ingen bil ingår i min nya tjänst så framöver kommer jag vara helt utan bil och imorgon ska jag skaffa mig ett månadskort, buhu. Jag är en riktig bil person och vet inte riktigt hur jag kommer att klara min vardag utan bil. Jag älskade verkligen det lilla kraftpaketet. Den var snabb, den drog tunga släp, den spelade hög musik och det var aldrig något fel på den.

 

DSC_0349Bye, Bye Baby: Audi A3, Disel/ 170 Hkr

 

Men när man lämnar ifrån sig en sak kan man fylla på med något nytt och för att hålla humöret uppe begav jag mig till Japan Foto och gjorde ett efterlängtat förvärv. En Sigma 18-50mm 1:2,8f. Nu återstår att utvärdera  huruvida den håller måttet. Imorgon har jag ett riktigt roligt fotouppdrag så vi får hoppas på att den kommer överträffa alla mina förväntningar. Jag tyckte att min D300 var ganska stor men med den här ser den inte så kaxig ut längre. Börjar bli dags för ett bakstycke… kanske en födelsedagspresent.

 

Sigma-18-50MM_2.8_EXDC-macro

 

Men sen har jag sneglat lite på ytterligare en pryl. Vad tror ni kan det var värt att ha?