Vardagsbetraktelser

Självporträtt i parken

Sagt och gjort. Jag tog med kameran, stativet och självutlösaren och vi begav oss till parken för att försöka få till några bilder på oss själva. Det var ju lite klurigt att ställa in kameran och försöka ha koll på Olivia samtidigt, som gärna ville stå lutad mot stativet och var inte det minsta nöjd med att sitta hos mig. Självutlösaren var ganska bra på att fixa skärpan, jag körde på akutoskärpa med alla ljuspunkterna, tänkte väl att kameran skulle fixa det eftersom de var en relativt jämn bakgrund. Det var många bilder där jag inte kom med på bild eller fick huvudet kapat, eftersom kameran var inställd på Olivia. Sen rättade vi till det och det blev ett par bilder som blev Okej. Jag tycker dock att dessa är fortfarande lite rakt på.  Jag skulle vilja ha lite mer liv i bilderna, lite roliga vinklar och bättre komposition . Ljuset var ganska odramatiskt idag eftersom det var gråmulet och det kanske var bra för en sådan session. Men det var kul och jag tror att vi ska köra ett par övningar till, tja man har ju ganska mycket ledig tid på dagarna som måste fyllas. Här kommer dagens bilder.