Vardagsbetraktelser

Så glad och snäll

Fotograferingen med Frank gick väldigt bra, fick flera härliga serier med bra bilder. Jag lär mig väldigt mycket på att fota bebisar. Jag lärde mig massor när jag fotade bröllop men det här är en helt annan dimension. Jag har fortfarande inte greppat till 100% hur kameran tolkar färgerna beroende på olika förhållanden eftersom en del bilder bli fantastiskt ljusa och andra får svarta skuggor och hudtonerna blir väldigt gråa fast jag jag kör med samma inställningar i manuella läget. Men jag får fortsätta att öva så kanske det lossnar. Hursom helst nu återstår det lite arbete med urvalet och sen lite redigering sen ska jag leverera bilderna. Vi får se om jag får lägga ut ett par bilder här men det vore väldigt kul. Tillsvidare får ni en bild på Olivia som var väldigt glad och snäll under hela fotograferingen med Frank.

20130412 Frank 0247