Project Life

2 Comments

  • Karolina

    Vilket fantastiskt jobb du har gjort med dina bilder. Halkade in på din sida och blev på en gång intresserad av att själv börja med digital scrapboking. 🙂 Måste fråga om du gör allt i project life eller om du kombinerar med fler program? Jag hittar inte några layouter som du använder, sen funkar det inte att lägga in bilder i ram etc. Tack på förhand0:)

  • Cameia

    Tack Karolina. Kul att höra att du gillar mina bilder.
    Jag gör alla mina sidor i Photoshop. Har testat appen ett par gånger, funkar jättebra. Men eftersom jag har alla mina bilder på datorn orkar jag inte hålla på och överföra dem till mobilen. Sen finns det så mkt mer variation i Photoshop och ibland gillar jag att dekorera lite mer än vad man kan göra i mobilen, även om det går att göra mkt i mobilen. Sen använder jag endel Ali Edwards produkter också och har dem i datorn så det blir naturligt att göra allt i PS.
    De flesta layouter är från BH, men en det har jag gjort själv. Kan verkligen rekommendera att göra detta digitalt, så skönt att att ha allt i datorn och inte behöva vänta på framkallade bilder. Lycka till och hör av när du kommit i gång. Vore kul att se dina sidor!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *