Vardagsbetraktelser

Project Life V22 fortsättning- kalas

Vecka 22 tycks aldrig ta slut. Är inne på det tredje uppslaget och jag tror att det kommer att bli ytterligare då jag har 270 bilder från den vackan. Jag får inte med alla 270 men på det här sättet får jag ändå med de bästa bilderna och historierna runt dem. Det här uppslaget är från ett kalas i parken, vi hade verkligen en superhärlig dag. Vissa av de här bilderna skulle jag vilja göra som förstoringar, får se om vi kan få till en liten fotovägg här hemma. Layout mässigt är det inga konstigheter, fortfarande mest fokus på mina bilder som jag försöker lätta upp lite med färg och mönster. Har inte pillat så mycket med dekorationer den här gången, ja kanske tittelkortet med “Partaj” men annars ganska sparsamt.

dubbelVecka-22-sid5

 

Vecka-22-sid5

 

Vecka-22-sid6